Αρχική ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Βράβευση του Δήμου Ζωγράφου για την πρόληψη υγείας

Βράβευση του Δήμου Ζωγράφου για την πρόληψη υγείας

2613
0
Βράβευση του Δήμου Ζωγράφου για την πρόληψη υγείας
Elearning Σεμινάρια

Βράβευση του Δήμου Ζωγράφου για την πρόληψη υγείας

To ΕΔΔΥΠΠΥ βράβευσε το Δήμο Ζωγράφου για την πρόληψη υγείας μέσα από την θεσμοθέτηση του ΚΕΠ Υγείας. Τη βράβευση έκανε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης και το Δήμο εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών και Παιδικών Σταθμών Ρένα Χαλκιαδάκη.

Η βράβευση έγινε στο 18ο Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, με τίτλο «Η Αυτοδιοίκηση κοντά στον άνθρωπο για Ενιαία Υγεία & έναν καλύτερο πλανήτη», το οποίο διεξήχθη υπό την αιγίδα και την πλήρη ευθύνη της Περιφέρειας Αττικής.

Τις εργασίες του Συνεδρίου άνοιξε ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ Γ. Πατούλης ο οποίος αφού ευχαρίστησε θερμά για την παρουσία τους όλους τους συμμετέχοντες, επισήμανε μεταξύ άλλων πως η Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ Βαθμού διαχρονικά έχει δείξει έμπρακτα με συγκεκριμένες δράσεις, την ευαισθησία και τη σπουδή της, σε ζητήματα που σχετίζονται με τη διατήρηση της υγείας των πολιτών, με έμφαση στην πρόληψη και τον προσυμπτωματικό έλεγχο.

Την κεντρική ομιλία κατά την έναρξη του Συνεδρίου πραγματοποίησε ο καθηγητής Παθολογίας Λοιμώξεων Σ. Τσιόδρας, ο οποίος συνεχάρη τον κ. Πατούλη και το ΕΔΔΥΠΠΥ για το έργο τους στον τομέα της διατήρησης της υγείας των πολιτών και μίλησε για την εμπειρία του από την αντιμετώπιση της πανδημίας.

ΠΗΓΗΒράβευση του Δήμου Ζωγράφου για την πρόληψη υγείας
Προηγούμενο άρθροΈναρξη του 5ου Φεστιβάλ παραδοσιακής μουσικής
Επόμενο άρθροΒασίλης Θώδας: Τιμούμε τις ρίζες μας και ζωντανεύουμε τις παραδόσεις μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ