Αρχική City Βασίλης Θώδας ο Δήμαρχος Ζωγράφου σε Συνάντηση με την Αττικό Μετρό

Βασίλης Θώδας ο Δήμαρχος Ζωγράφου σε Συνάντηση με την Αττικό Μετρό

11047
0
Βασίλης Θώδας
Elearning Σεμινάρια

O Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας είχε συνάντηση με την Αττικό Μετρό ενόψει της έναρξης των εργασιών για την κατασκευή της Γραμμής 4, η οποία θα περνάει από Ζωγράφου, Ιλίσια και Γουδή.

 

Στα γραφεία της Αττικό Μετρό τον υποδέχθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος Νίκος Κουρέτας μαζί με τους συνεργάτες τους και η συζήτηση περιστράφηκε στα έργα που θα γίνουν στην πόλη του Ζωγράφου για τη διάνοιξη της Γραμμής και την κατασκευή των σταθμών, αλλά και στις ενέργειες που έχουν γίνει ως τώρα για να υλοποιηθεί αυτό το τόσο σημαντικό έργο για τον Δήμο Ζωγράφου.

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας έθεσε το θέμα των αντισταθμιστικών οφελών για τον Δήμο Ζωγράφου, από την Αττικό Μετρό, για τη δημιουργία των σταθμών στις πλατείες της πόλης.

Μαζί με τον κύριο Θώδα στη συνάντηση ήταν οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμος Μπουλούκος, Καθαριότητας Δημήτρης Δήμας και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΑΞΙΑΔΗΖ Τάσος Τανταρούδας.

Ο Βασίλης Θώδας θα συγκαλέσει Δημοτικό Συμβούλιο σε ειδική συνεδρίαση για να ενημερώσει σχετικά με τις συζητήσεις που έγιναν με την Αττικό Μετρό.

Αττικό Μετρό

RadioZografou

ΜΕΣΩRadio Zografou
ΠΗΓΗzografou.gov.gr
Προηγούμενο άρθροΟ Σταμάτης Κραουνάκης στο χειμωνιάτικο Άλσος από 19/2
Επόμενο άρθροΠάττυ Καλού: ραντεβού “Στον Σταθμό” με το νέο της τραγούδι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ