Αρχική ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Σεμινάρια Ψηφιακού Εγγραμματισμού στο Δήμο Ζωγράφου

Σεμινάρια Ψηφιακού Εγγραμματισμού στο Δήμο Ζωγράφου

2420
0
Σεμινάρια Ψηφιακού Εγγραμματισμού στο Δήμο Ζωγράφου
Elearning Σεμινάρια

Σεμινάρια Ψηφιακού Εγγραμματισμού στο Δήμο Ζωγράφου

H Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία με το Δήμο Ζωγράφου ξεκινάει την Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2022 (17:00) στο Εργαστήριο Η/Υ του 1ου Γενικού Λυκείου Ζωγράφου (Κρίνων 26, Ζωγράφου 157 72) τα δια ζώσης σεμινάρια, στο πλαίσιο του έργου «Δράσεις Ψηφιακής Εκπαίδευσης και Ψηφιακού Εγγραμματισμού στην Περιφέρεια Αττικής» (Ε.Π. «Αττική 2014-2020») σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες από τον Ε.Ο.Δ.Υ. κατά του COVID-19.

Στην πρώτη αυτή εκδήλωση συζητάμε για τις “Βασικές Ψηφιακές Δεξιότητες” (Πληροφορία, Επικοινωνία, Δημιουργία Περιεχομένου, Ασφάλεια, Επίλυση Προβλημάτων).

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ανοικτή, για όλες και όλους τους ενήλικες δημότες του Δήμου Ζωγράφου ανεξαιρέτως και κυρίως δωρεάν.

Η παρακολούθηση τόσο του συγκεκριμένου σεμιναρίου αλλά και όσων θα ακολουθήσουν, δεν απαιτεί καμία προηγούμενη γνώση, εμπειρία ή εξοικείωση των συμμετεχόντων σε θέματα διαδικτύου ή τεχνολογιών / εργαλείων πληροφορικής. Με την ολοκλήρωση του κάθε σεμιναρίου όσες και όσοι το επιθυμούν, θα λάβουν σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

Για τη δράση ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε σχετικά: «Ξεκινήσαμε τον Ιούλιο και προχωράμε ακόμη πιο δυναμικά στα δια ζώσης σεμινάρια, σε συνεργασία με τους Δήμους της Περιφέρειας Αττικής, από τον Σεπτέμβριο! Προσκαλούμε τους ενήλικους δημότες να αγκαλιάσουν αυτή την αξιόλογη δράση και να επωφεληθούν δωρεάν με την τεχνογνωσία των εισηγητών μας για τις προκλήσεις του διαδικτύου, καθώς και τις ψηφιακές υπηρεσίες, αναβαθμίζοντας έτσι τον ψηφιακό εγγραμματισμό της Περιφέρειας Αττικής. Σας προσκαλώ να ενημερωθείτε για τον χρονοπρογραμματισμό της δράσης στο Δήμο σας! Με αυτόν τον τρόπο δίνετε προτεραιότητα στην ψηφιακή ασφάλεια σας και κατ’ επέκταση στην ψυχική σας υγεία, διότι γνωρίζοντας τους δυνητικούς κινδύνους του Διαδικτύου, μπορείτε να σερφάρετε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, με επίγνωση και δίχως τεχνοφοβία!».

 

ΠΗΓΗΣεμινάρια Ψηφιακού Εγγραμματισμού στο Δήμο Ζωγράφου
Προηγούμενο άρθροΔημοτική δαπάνη από το Δήμο Ζωγράφου η κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα
Επόμενο άρθροΤο τελευταίο αντίο στον Σταμάτη Κόκοτα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ