Αρχική ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Προσαγωγή ανήλικου για εμπρησμό στα 17 στρέμματα

Προσαγωγή ανήλικου για εμπρησμό στα 17 στρέμματα

1877
0
Προσαγωγή ανήλικου για εμπρησμό στα 17 στρέμματα
Elearning Σεμινάρια

Προσαγωγή ανήλικου για εμπρησμό στα 17 στρέμματα

Στην προσαγωγή ενός ανήλικου προχώρησε το τμήμα ασφαλείας Ζωγράφου ως ύποπτος για εμπρησμό στα 17 στρέμματα (τέρμα Γρηγορίου Αυξεντίου).

Ο ύποπτος άναψε ένα βεγγαλικό και έβαλε φωτιά στο χώρο, την ίδια ώρα που συνομήλικοι του βιντεοσκοπούσαν την πράξη.

Με την κινητοποίηση της πυροσβεστικής η φωτιά δεν εξαπλώθηκε, ενώ οι άνδρες του πυροσβεστικού σώματος έδωσαν συγχαρητήρια στον Δήμο Ζωγράφου για την αποψίλωση του χώρου, καθώς εάν δεν είχε πραγματοποιηθεί η εξέλιξη της φωτιάς ίσως να ήταν διαφορετική.

Ο ανήλικος έπεσε στα χέρια των κατοίκων και των ανθρώπων όπου βρίσκονταν στο σημείο την ώρα του συμβάντος. Τον παρέδωσαν στην αστυνομία όπου ο ανήλικος και ο πατέρας του πέρασαν το βράδυ στο αυτόφωρο.

Επίσης συνεχίζονται οι ψυχιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται ο ενήλικας που είχε συλληφθεί πριν από λίγες ημέρες για εμπρησμό στο ίδιο μέρος.

ΠΗΓΗΠροσαγωγή ανήλικου για εμπρησμό στα 17 στρέμματα
Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση για το Ταμείο του Δήμου Ζωγράφου
Επόμενο άρθροΚλιματιζόμενος χώρος για την προστασία των πολιτών από τις υψηλές θερμοκρασίες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ