Αρχική ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Παραδόθηκε στους δημότες η ανακαινισμένη παιδική χαρά στον Άγιο Γεράσιμο

Παραδόθηκε στους δημότες η ανακαινισμένη παιδική χαρά στον Άγιο Γεράσιμο

10364
0
Παραδόθηκε στους δημότες η ανακαινισμένη παιδική χαρά στον Άγιο Γεράσιμο
Elearning Σεμινάρια

Παραδόθηκε στους δημότες η ανακαινισμένη παιδική χαρά στον Άγιο Γεράσιμο

Την παιδική χαρά στην πλατεία Αγίου Γερασίμου επισκέφθηκε τη Δευτέρα  ο Δήμαρχος  Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, συνοδευόμενος από τον  Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Επικοινωνίας Δήμο Μπουλούκο καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την ανακατασκευή και αναβάθμιση του συγκεκριμένου χώρου ώστε να υποδεχθεί ξανά με ασφάλεια τους μικρούς φίλους της πόλης μας.

Στον εν λόγω παιδότοπο επανασχεδιάστηκαν και αντικαταστάθηκαν ο εξοπλισμός και τα δάπεδα προκειμένου να ενσωματωθούν οι απαιτούμενες προδιαγραφές για την ασφάλεια των παιδιών αλλά και να εξασφαλιστεί η απαραίτητη πιστοποίηση. Επίσης, η ανακαινισμένη παιδική χαρά ανταποκρίνεται πλήρως στις προϋποθέσεις για ΑμεΑ ή για άτομα με κινητικά προβλήματα.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί παραδώσαμε μία σύγχρονων προδιαγραφών παιδική χαρά, έτοιμη προς χρήση και αρμονική συνύπαρξη όλων των παιδιών, ανεξαιρέτως. Στόχος του Δήμου Ζωγράφου είναι οι παιδικές χαρές στην πόλη μας να είναι όλες ασφαλείς και πιστοποιημένες . Είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα, ο χώρος  θα γεμίσει από παιδικές φωνές και χαμόγελα. Αυτό αποτελεί  και την «επιβράβευση» μας.», δήλωσε ο Δήμαρχος της πόλης Βασίλης Θώδας.

 

Προηγούμενο άρθροΤα νέα σημεία και οι ώρες για το Κινητό Πράσινο Σημείο στον Δήμο Ζωγράφου
Επόμενο άρθροΙωάννα Κολοβού: Χάνει το σπίτι της σε πλειστηριασμό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ