Αρχική City Όσα πρέπει να προσέξουμε την Καθαρά Δευτέρα

Όσα πρέπει να προσέξουμε την Καθαρά Δευτέρα

10977
0
Καθαρά Δευτέρα
Elearning Σεμινάρια

Την προσοχή των πολιτών στο πέταγμα του χαρταετού εφιστά ενόψει του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας ο ΔΕΔΔΗΕ. Ο Διαχειριστής συμβουλεύει να μην πετάμε το χαρταετό μας κοντά σε ηλεκτροφόρα καλώδια, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ηλεκτροπληξίας και διακοπής της παροχής ρεύματος στη γύρω περιοχή.


Αν ο χαρταετός μπλεχτεί στα καλώδια, τότε:

1. Μην επιχειρήσετε να τον απελευθερώσετε τραβώντας τον σπάγκο ή χρησιμοποιώντας άλλα αντικείμενα, ακόμη και ξύλινα

2. Μην προσπαθήσετε να αναρριχηθείτε πάνω σε ικριώματα ή στύλους διανομής ηλεκτρικού ρεύματος ή ηλεκτροφωτισμού, ούτε και σε σημεία που βρίσκονται κοντά σε ηλεκτροφόρα καλώδια.

Καθαρά Δευτέρα

Σε κάθε περίπτωση, σημειώνει ο ΔΕΔΔΗΕ που θα χρειαστούμε βοήθεια, ειδοποιούμε τις βλάβες του ΔΕΔΔΗΕ μέσω των τηλεφωνικών γραμμών 800 400 4000 και 11500 (Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης & Βλαβών), μέσω της εφαρμογής κινητού MyDEDDIEApp η μέσω της online δήλωσης βλάβης στην ιστοσελίδα www.deddie.gr.

Εναλλακτικά, επικοινωνούμε με το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Για την ταχεία αποκατάσταση τυχόν βλαβών από το πέταγμα των χαρταετών, ο ΔΕΔΔΗΕ θα έχει αυξημένα συνεργεία σε όλες τις Υπηρεσίες του ανά την επικράτεια, σημειώνεται σχετικά.

RadioZografou

ΠΗΓΗparallaximag.gr
Προηγούμενο άρθροΝέο βίντεο των Naxatras είναι ένα ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας
Επόμενο άρθροStrong Me κατά της έμφυλης βίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ