Αρχική ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Μαζεύουμε σχολικά γιατί… το παιδί πάνω από όλους!

Μαζεύουμε σχολικά γιατί… το παιδί πάνω από όλους!

2026
0
Μαζεύουμε σχολικά γιατί… το παιδί πάνω από όλους!
Elearning Σεμινάρια

Μαζεύουμε σχολικά γιατί… το παιδί πάνω από όλους!

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Ζωγράφου, στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής και της στήριξης των οικογενειών που λόγω της οικονομικής κρίσης στερούνται βασικά αγαθά και σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί μπορούμε», διοργανώνει την εθελοντική δράση «Μαζεύουμε σχολικά γιατί… το παιδί πάνω από όλους», με στόχο τη συγκέντρωση σχολικών ειδών ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Ζωγράφου προσκαλεί τους δημότες, την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022 από τις 10:00 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ., να προσέλθουν στον Πολιτιστικό Πολυχώρο “ΑΛΕΚΑ” (Γ’ Ορεινής Ταξιαρχίας 13) προκειμένου να προσφέρουν σχολικά είδη (σχολικές τσάντες, μολύβια, τετράδια, στυλό, μαρκαδόρους, χάρακες, μπλοκ ζωγραφικής) και όλα όσα χρειάζονται οι μαθητές για το σχολείο τους.

Τα σχολικά είδη θα τα παραλάβει το προσωπικό του Δήμου Ζωγράφου και στη συνέχεια θα τα διανείμει σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Σημειώνεται ότι τα σχολικά είδη που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια, ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

 

ΠΗΓΗΜαζεύουμε σχολικά γιατί… το παιδί πάνω από όλους!
Προηγούμενο άρθροΔήμος Ζωγράφου: Eθελοντική αιμοδοσία στις 30 Αυγούστου
Επόμενο άρθροAποζημιώθηκαν οι ιδιοκτήτες των οχημάτων που υπέστησαν ζημιές στην κακοκαιρία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ