Αρχική ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Δήμος Ζωγράφου – Κατάληψη κοινόχρηστων χώρων

Δήμος Ζωγράφου – Κατάληψη κοινόχρηστων χώρων

2838
0
trapezokathismata
Elearning Σεμινάρια

Δήμος Ζωγράφου – Κατάληψη κοινόχρηστων χώρων

Ανακοίνωση σχετικά με την κατάληψη κοινόχρηστων χώρων για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων για το έτος 2022

Ο Δήμος Ζωγράφου ενημερώνει – υπενθυμίζει στις επιχειρήσεις Υγειονομικού Ενδιαφέροντος που δραστηριοποιούνται εντός των διοικητικών ορίων του, σχετικά με την κατάληψη κοινόχρηστων χώρων για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων για το έτος 2022, ότι θα πρέπει να υποβάλουν τις κάτωθι αιτήσεις – δικαιολογητικά (υποδείγματα επισυνάπτονται) στο τμήμα Εσόδων και Δημοτικής Περιουσίας:

Έως την Παρασκευή 01.07.2022

  • Αίτηση, προκειμένου να δηλώσουν το χώρο και την επιφάνεια που θέλουν να χρησιμοποιήσουν, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Η εν λόγω αίτηση θα αφορά και στα τ.μ. που προβλέπει η άδεια λειτουργίας ΚΥΕ και σε τυχόν πρόσθετο κοινόχρηστο χώρο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 65 του Ν.4688/2022, όπως ισχύουν και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 42 του Ν.4915/2022.
  • Δηλώσεις απόδοσης τέλους 0,5% συνοδευόμενες από τις περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ, για όλα τα χρονικά διαστήματα που εκκρεμούν. (συμπεριλαμβανομένων και των μηδενικών ΦΠΑ).

Διευκρινίζουμε ότι:

  • Οι διατάξεις του άρθρου 65 του Ν.4688/2020 και του άρθρου 42 του Ν.4915/2022θα εφαρμοστούν βάσει διευκρινιστικού εγγράφου και υποδείξεων του ΥΠ.ΕΣ.
  • Δεν δύναται η παραχώρηση χρήσης επί οδοστρώματος, λόγω μη σύμφωνης γνώμης της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών/Τμήμα Τροχονομικής Αστυνόμευσης.
ΠΗΓΗΑνακοίνωση σχετικά με την κατάληψη κοινόχρηστων χώρων για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων για το έτος 2022
Προηγούμενο άρθροAthens Music Week
Επόμενο άρθροΝέα ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Ζωγράφου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ