Αρχική ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Εγκρίθηκε χρηματοδότηση για την αναβάθμιση της πλατείας Άνοιξης

Εγκρίθηκε χρηματοδότηση για την αναβάθμιση της πλατείας Άνοιξης

10338
0
Εγκρίθηκε χρηματοδότηση για την αναβάθμιση της πλατείας Άνοιξης
Elearning Σεμινάρια

Εγκρίθηκε χρηματοδότηση για την αναβάθμιση της πλατείας Άνοιξης

Μία ακόμη σημαντική χρηματοδότηση για την αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων και του κτιριακού αποθέματος εξασφάλισε ο Δήμος Ζωγράφου. Πρόκειται για κονδύλι ύψους 2.350.000 που ενέκρινε το Ταμείο Ανάκαμψης και αφορά σε παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Άνοιξης άλλα και στις παρακείμενες κεντρικές οδούς Ξηρογιάννη, Μπισκίνη και  Αμφιτρίτης.

Στόχος του Δήμου Ζωγράφου είναι ο επανασχεδιασμός και η πλήρης ανάπλαση της Πλατείας, η ενοποίηση των ελεύθερων κοινόχρηστων χώρων, η προαγωγή της βιώσιμης αστικής κινητικότητας και η δημιουργία μίας ασφαλούς και θελκτικής πορείας για πεζή μετακίνηση. Με την ολοκλήρωση του εν λόγω έργου, αναδεικνύεται το φυσικό περιβάλλον και προσφέρεται σε κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου Ζωγράφου ένας σύγχρονος, άρτια εξοπλισμένος και καλαίσθητος κοινόχρηστος χώρος που θα παρέχει πολλές δυνατότητες για υπαίθρια αναψυχή, ανάπαυση και εκτόνωση και θα αποτελεί ένα σημείο συγκέντρωσης για όλες τις ηλικίες και τα άτομα με αναπηρίες, σε ένα κεντρικότατο σημείο της πυκνοδομημένης πόλης μας.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης –NextGenerationEU.

ΠΗΓΗΕγκρίθηκε χρηματοδότηση για την αναβάθμιση της πλατείας Άνοιξης
Προηγούμενο άρθροΤα παιδιά του 12ου Δημοτικού Σχολείου μαθαίνουν για το ποδήλατο
Επόμενο άρθροΣυντήρηση σε υποσταθμό της ΔΕΗ στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ