Αρχική ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Διανομή ξύλων από τον Δήμο Ζωγράφου και τον ΣΠΑΥ

Διανομή ξύλων από τον Δήμο Ζωγράφου και τον ΣΠΑΥ

2137
0
Διανομή ξύλων από τον Δήμο Ζωγράφου και τον ΣΠΑΥ
Elearning Σεμινάρια

Διανομή ξύλων από τον Δήμο Ζωγράφου και τον ΣΠΑΥ

Δωρεάν καυσόξυλα θα μοιράσει στους πολίτες τη Δευτέρα 12/9/2022 και την Τρίτη 13/9/2022 ο Δήμος Ζωγράφου προκειμένου να τα αξιοποιήσουν τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Πρόκειται για ξυλεία που προέκυψε από το έργο που χρηματοδοτήθηκε μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και αφορούσε τον καθαρισμό του Μητροπολιτικού Πάρκου στο Γουδή από τον ΣΠΑΥ και τη Δασική Υπηρεσία και θα διατεθούν δωρεάν στους πολίτες, με σκοπό τον περιορισμό της οικονομικής επιβάρυνσης που πιθανόν να προκύψει εξαιτίας της ενεργειακής ακρίβειας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022, από τις 9:00 π.μ. έως και τις 2:00μ.μ., να προσέλθουν με τα οχήματά τους στο πάρκο από την είσοδο που βρίσκεται απέναντι από τον «Ρυθμό» και να παραλάβουν δωρεάν τα καυσόξυλα που θα βρίσκονται στον χώρο.

Η δράση αυτή πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Δήμου Ζωγράφου και του ΣΠΑΥ, στοχεύοντας, μέσα από το πρότυπο έργο που υλοποιήθηκε, να παραδοθεί στους συμπολίτες μας όλη η δασική έκταση καθαρή και ασφαλής.

ΠΗΓΗΔιανομή ξύλων από τον Δήμο Ζωγράφου και τον ΣΠΑΥ
Προηγούμενο άρθροΠανέτοιμα και ανανεωμένα τα σχολεία του Δήμου Ζωγράφου για το πρώτο κουδούνι
Επόμενο άρθροΒασίλης Θώδας: Η σχολική κοινότητα αποτελεί προτεραιότητα για τη Διοίκηση του Δήμου, γι’ αυτό και η στήριξη από πλευράς Δήμου θα είναι αμέριστη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ