21.6 C
Athens
Παρασκευή, Ιούλιος 19, 2019

Διαφήμιση στο Ράδιο Ζωγράφου

Η κοινότητα του Radio Zografou αριθμεί περισσότερα από 15.000 μέλη!!!

Θέλεις να «χτίσεις» την δική σου ώρα στο μοναδικό ψηφιακό φορέα της πόλης σου;

Μαζί θα αναδείξουμε ότι μοναδικό προσφέρεις προβάλλοντας την εικόνα σου ή την εικόνα της επιχείρησης σου.

Μαζί στο  Radio Zografou θα συνεργαστούμε για τη δική σου επιτυχία!

Στο radio zografou έχουμε δημιουργήσει δυο πολύ οικονομικά πακέτα διαφημιστικής προβολής: την Προβεβλημένη καταχώρηση και τη Χορηγία εκπομπής.

Προβεβλημένη καταχώρηση

Κόστος: 50 ευρώ ανά καταχώρηση

Δημιουργούμε ένα post και το προωθούμε την κοινότητα των 15.000 μελών του radiozografou στο facebook.

Είναι η μεγαλύτερη κοινότητα στην περιοχή του Ζωγράφου και αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να περάσετε το μήνυμά σας.

Παράδειγμα προβεβλημένης καταχώρησης:

Χορηγία εκπομπής

Κόστος: 100 ευρώ ανά μήνα (4 εκπομπές)

Αφιερώνουμε σε εσάς μια δίωρη εκπομπή ανά εβδομάδα.

Προωθούμε τις εκπομπές μέσα από το facebook, το youtube αλλά και το radiozografou.gr ώστε να πετύχουμε μεγάλο πλήθος θεάσεων (views).

Παράδειγμα χορηγούμενης εκπομπής:

Γιατί να διαφημιστώ στο Ραδιο Ζωγράφου;

Οι υπηρεσίες προβολής που προσφέρει το Ράδιο Ζωγράφου  στοχεύουν στην άμεση αύξηση των πωλήσεων  με εγγύηση αποτελέσματος.

Ακολουθούμε την τακτική της δια δραστικότητας και φροντίζουμε να παραμείνετε πάντα υψηλά στην αναζήτηση των δυνητικών πελατών και μέχρι την επίτευξη του επιθυμητού στόχου.

Με τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία χρησιμοποιούμε  πολλαπλά εργαλεία και τεχνικές για την προώθηση της επιχείρησης σας.

Για να διαφημιστείτε στο radio zografou επικοινωνήστε μαζί μας:

Σταθερό τηλέφωνο: 210 7704399

Κινητό τηλέφωνο: 6977 676785 (Νίκος Μπαλατσούκας)

Facebook: Νίκος Μπαλατσούκας

Γνωρίστε καλύτερα το Ράδιο Ζωγράφου

To Radio Zografou είναι ο μοναδικός ψηφιακός επικοινωνιακός φορέας στην πόλη μας που εκπέμπει διαδικτυακά, άρα πανελλαδικά αλλά και παγκόσμια!

Ναι!!!

Αδράξαμε την ευκαιρία του Internet, δανειστήκαμε το κλασσικό «ραδιόφωνο» και γίναμε το πρώτο Διαδικτυακό Ραδιόφωνο στην πόλη μας .

Πληκτρολογήστε:  www.facebook.com/radiozografou.gr/ και θα βρείτε πολλά και ενδιαφέροντα που συνέβησαν στην γειτονιά μας και όσα μας έκαναν εντύπωση.

Στο studio μας φιλοξενήσαμε και γνωρίσαμε πολλούς Δημοτικούς Συμβούλους που μας ενημέρωσαν για  το έργο τους στο κομμάτι της ευθύνης που τους αφορά όπως καθαριότητα και πολιτισμός.

Μάθαμε για τις επιδόσεις των αθλητικών  συλλόγων μας καθώς και τις ανάγκες τους.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ιστορικοί σύλλογοι όπως οι «Παλιοί Ζωγραφιώτες», μας μίλησαν  οι επιχειρηματίες της περιοχής μας, μας επισκέφθηκαν  άνθρωποι των γραμμάτων αλλά και των τεχνών.

Από τις κονσόλες μας ακούστηκαν πολλά και ωραία μουσικά αφιερώματα σε μεγάλους καλλιτέχνες.

Εκπομπές ψυχολογικού περιεχομένου με θέματα για όλη την οικογένεια σε απλό και λιτό λόγο , καθώς και άλλες που μας ταξίδεψαν εντός και εκτός συνόρων.

Φίλοι Ζωγραφιώτες με την δική σας εμπιστοσύνη και την δική μας διάθεση θέλουμε να γίνουμε η δική σας φωνή , η φωνή της πόλης του Ζωγράφου!

Παραθέτουμε για την δική σας πληροφόρηση πως ένας ισχυρός εκπαιδευτικός οργανισμός δημιούργησε την «δική του» ώρα στο διαδικτυακό μας ραδιόφωνο και έγινε ο «διορθωτής καθηγητής» καθημερινά την περίοδο των Πανελλαδικών δίνοντας απαντήσεις σε όλα τα θέματα .

Μας εμπιστεύθηκαν: