Αρχική Festival Coachella Festival 2022

Coachella Festival 2022

10995
0
Coachella
Elearning Σεμινάρια

Στο φεστιβάλ Coachella του 2022 δεν θα απαιτούνται μάσκες, πιστοποιητικά εμβολιασμού ή τεστ

Στην ενημερωμένη σελίδα Υγείας και Ασφάλειας του διαδικτυακού τόπου του Φεστιβάλ Coachella αναφέρεται ότι δεν θα απαιτούνται εμβολιασμός, τεστ ή μάσκες «σύμφωνα με τις τοπικές οδηγίες».

Οι διοργανωτές των Φεστιβάλ Μουσικής και Τεχνών Coachella Valley και Stagecoach στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι θα άρουν τους περιορισμούς για την COVID-19 στις διοργανώσεις του 2022. Στην ενημερωμένη σελίδα Υγείας και Ασφάλειας του διαδικτυακού τόπου του Φεστιβάλ Coachella ανέφερεται ότι δεν θα απαιτούνται εμβολιασμός, τεστ ή μάσκες «σύμφωνα με τις τοπικές οδηγίες».

Σημειώνεται ωστόσο, ότι αυτός ο κανόνας θα μπορούσε να ανατραπεί ανάλογα με «τους ομοσπονδιακούς, πολιτειακούς ή τοπικούς κυβερνητικούς φορείς, τους καλλιτέχνες ή τον υποστηρικτή» και ότι οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν πτυχές του Φεστιβάλ,  ενδεικτικά, «χωρητικότητα, διαδικασίες συμμετοχής και απαιτήσεις εισόδου, όπως απόδειξη εμβολιασμού ή/και αρνητικό τεστ COVID-19 και άλλα προστατευτικά μέτρα, όπως η υποχρεωτική μάσκα προστασίας».

Η απόφαση άρσης των περιορισμών για την COVID-19 ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές των Φεστιβάλ αμέσως μετά τον τερματισμό της υποχρεωτικότητας της χρήσης μάσκας στην Καλιφόρνια. Το Φεστιβάλ Coachella θα πραγματοποιηθεί στις 15 Απριλίου – 17 Απριλίου και 22 – 24 Απριλίου και το Stagecoach θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου – 1 Μαΐου.

RadioZografou

ΜΕΣΩRadio Zografou
ΠΗΓΗcretalive.gr
Προηγούμενο άρθροΕυανθία Ρεμπούτσικα: Στους Δρόμους της Σμύρνης
Επόμενο άρθροΗ διάσημη κωμωδία του Michael Frayn «Το Σώσε» έρχεται στο Παλλάς σε σκηνοθεσία Κ. Μαρκουλάκη 18/3

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ