Αρχική ΘΕΑΤΡΟ Φεστιβάλ «Ανθρώπων Στιγμές» στο Θέατρο Λάκης Καραλής

Φεστιβάλ «Ανθρώπων Στιγμές» στο Θέατρο Λάκης Καραλής

11263
0
Ανθρώπων Στιγμές
Elearning Σεμινάρια

Ανθρώπων Στιγμές

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ είναι πολυσυλλεκτικό και συμπεριλαμβάνει διαφορετικά είδη θεάτρου. Δέκα διαφορετικές παραστάσεις σ’ ένα θεατρικό σμίξιμο καλλιτεχνών και θεατών. Ένα διαφορετικό φεστιβάλ στο οποίο καλούνται οι ίδιοι οι θεατές να αξιολογήσουν τις παραστάσεις και να επιλέξουν ποια θα βραβευτεί.

Η οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ Ανθρώπων Στιγμές ανακοινώνει τις παραστάσεις που επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Βαφείο – Λάκης Καραλής από τις 16 έως και τις 27 Φεβρουαρίου του 2022.

Το φεστιβάλ Ανθρώπων Στιγμές είναι μια αφορμή να σμίξουμε και πάλι, να μιλήσουμε για το θέατρο, να παίξουμε θέατρο και να δείξουμε τη δουλειά μας, μα πάνω απ’ όλα να εκφραστούμε, να εκφράσουμε τις στιγμές των ανθρώπων, γιατί αυτές και μόνο αυτές «γεννάνε» κάθε θεατρική πράξη.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ είναι πολυσυλλεκτικό και συμπεριλαμβάνει διαφορετικά είδη θεάτρου. Το πιο σημαντικό για εμάς όμως είναι πως θα συμμετέχουν ομάδες και καλλιτέχνες από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας, από τον Βόλο, την Πάτρα, τη Ναύπακτο, τη Ρόδο και φυσικά την Αθήνα.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Βαφείο – Λάκης Καραλής

(Αγίου Όρους 16 & Κωνσταντινουπόλεως 115, Κεραμεικός, στάση μετρό: Κεραμεικός)

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3425637 – Τιμή εισόδου: 6 € (γενική είσοδος).

Θέατρο Λάκης Καραλής
RadioZografou

ΜΕΣΩRadio Zografou
ΠΗΓΗin.gr
Προηγούμενο άρθροΡαδιοφωνικό φεστιβάλ από το Movement Radio
Επόμενο άρθροAndrea Bocelli, Lei Jia και Lang Lang στο Πεκίνο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ