Αρχική ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Ανακοίνωση για Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ του Δήμου Ζωγράφου

Ανακοίνωση για Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ του Δήμου Ζωγράφου

2439
0
Ανακοίνωση για Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ του Δήμου Ζωγράφου
Elearning Σεμινάρια

Ανακοίνωση για Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ του Δήμου Ζωγράφου

Σας ενημερώνουμε ότι οι Παιδικοί Σταθμοί και τα ΚΔΑΠ του Δήμου Ζωγράφου συμμετέχουν στο πρόγραμμα Δράσης της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης»(πρώην “Εναρμόνιση”) περιόδου 2022 – 2023. 

Οι ενδιαφερόμενοι που έχουν δικαίωμα συμμετοχής θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση ένταξης στο πρόγραμμα ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (w.w.w.eetaa.gr), ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://aitisi.eetaa.gr/home, έως τις 12 Αυγούστου 2022.

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με την Υπ’ Αριθμ. 68/15-04-2020 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τα 150 Μόρια της επανεγγραφής στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Ζωγράφου δικαιούνται τα παιδιά που φιλοξενήθηκαν στις δομές το τρέχον σχολικό έτος μέσω μοριοδότησης του Δήμου και η μητέρα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επιδοτούμενο πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Τα παιδιά που την ίδια περίοδο φιλοξενήθηκαν μέσω του επιδοτούμενου προγράμματος (ΕΣΠΑ), δικαιούνται τα μόρια της επανεγγραφής εφόσον :

α) Η μητέρα δεν έχει δικαίωμα υποβολής αίτησης σε επιδοτούμενο πρόγραμμα.

β) Εάν η αίτηση στο πρόγραμμα έχει απορριφθεί για ουσιαστικούς λόγους και όχι για ελλιπή φάκελο. Με την προσκόμιση του απορριπτικού θα λαμβάνουν τα μόρια της επανεγγραφής.

Σημειώνεται ότι η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης»(πρώην “Εναρμόνιση”) βρίσκεται στην κεντρική ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (w.w.w.eetaa.grpaidikoi.eetaa.gr, «Ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων») και σύμφωνα με ανακοίνωση της Εταιρείας , τα οριστικά αποτελέσματα των δικαιούχων vouchers θα αναρτηθούν στις 23 Αυγούστου 2022. 

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για τον τρόπο ηλεκτρονικής υποβολής των vouchers στον Δήμο Ζωγράφου. Τέλος, δεδομένου ότι οι Βρεφικοί – Παιδικοί Σταθμοί και τα Κ.Δ.Α.Π. παραμένουν κλειστοί από 01/08/2022 έως 31/08/2022, οι γονείς θα μπορούν , από τις 20 Αυγούστου 2022 κατά τις ώρες 10:00 π.μ. με 13:00 μ.μ.,   να ενημερώνονται από τα κάτωθι τηλέφωνα των Δομών:

–  Πρώην Δημοτ. Βρεφ. – Παιδ. Σταθμοί  (Βίλα Νίνου, Αγίας Λαύρας, Ι. Θεολόγου 1 &   Αρβηλών 15 & Μαρκάνδας): 210 77.75.538

– Πρώην ΙΒΣΑ (Κρίνων 24) : 210 77.97.585

 – Πρώην Παιδική Μέριμνα (Αλκαίου & Κρατερού, Διακρίας, Γκανογιάννη, 34ου Συντάγματος & Αριστομένους): 210 77.93.082

 – Κ.Δ.Α.Π. “Αερόστατο”, “Βυσσινόκηπος” & “Ζωγραφόκηπος : 210 74.87.915

ΠΗΓΗΑνακοίνωση για Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ του Δήμου Ζωγράφου
Προηγούμενο άρθροΣώθηκε το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού στα Α. Ιλίσια την οποία απειλούσαν με έξωση
Επόμενο άρθροΟ Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας επιθεώρησε τα έργα στα σχολεία της Πόλης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ