Αγνοώντας την πραγματικότητα

Αυτή η ρημάδα η πραγματικότητα έχει την τάση όταν την αγνοείς να σε αγνοεί και αυτή.

0
771

Αυτή η ρημάδα η πραγματικότητα έχει την τάση όταν την αγνοείς να σε αγνοεί και αυτή.

 
Έντονες διεργασίες στην κεντροδεξιά της πόλης μας και ατελειώτη καμαρίλα και βυζαντινολογία. Όποια εκδοχή όμως και να διαλέξεις αυτή δεν αλλάζει δυο σταθερές κατά την ταπεινή μου προσωπική άποψη.
 
1ον) Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος από αγαπημένο παιδί του συστήματος τόσο σε επίπεδο κεντρικό ( βλέπε κεντρικά ΝΔ) όσο και σε επίπεδο τοπικό (βλ. στήριξη Γιάννη Καζάκου) έχει καταντήσει να είναι ο κύριος στόχος του συστήματος.
 
2ον) Λύση στην κεντροδεξιά που δεν έχει την στήριξη ή έστω συναίνεση των Δημήτρη Μπίτσικα , Διονύση Δαβουρλή  , Βαγγέλη Τζανή και του Θόδωρου Μετικαρίδη είναι απλά θνησιγενής. Όταν αγνοείς ανθρώπους που αποτελούν ζωντανή ιστορία της παράταξης απλά αγνοείς την πραγματικότητα. Κια να ξέρετε ένα κακό με την ρημάδα την πραγματικότητα. Όταν την αγνοείς είναι μνησίκακη και έχει και αυτή την τάση να σε αγνοεί.
 
Και μια μια σταθερή μεταβλητή ακούει στο όνομα Κωστής Παπαναστασόπουλος και Αγαπώ Ζωγράφου
 
Με τέτοια άθλια εικόνα που παρουσιάζει η κεντροδεξιά στου Ζωγράφου πόσο απίθανο το θεωρείται ο κεντροδεξιός κόσμος που δεν είναι μαντρωμένος από τοπικές και βουλευτικά γραφεία ( ο περισσότερος δηλαδή) να ρίξει μια μούτζα στις κομματικές επιλογές και να στηρίξει τον νεαρό Κωστή;
 
Βέβαια αυτό προυποθέτει να κάνει υπερβάσεις ο ίδιος (που δεν έχει κάνει) και όχι μόνο ευνοικές συνθήκες.
Ο καιρός θα δείξει
Για το radiozografou.gr
Θανάσης Δαβαλάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ