Έλενα Παπαρίζου: Ακούστε το ομότιτλο τραγούδι του νέου άλμπουμ «Ουράνιο Τόξο»

0
1334

Με τα χρώματα του «Ουράνιου Τόξου» γεμίζει η Έλενα Παπαρίζου τις ζωές μας.

Η Έλενα Παπαρίζου συστήνει ένα προς ένα τα τραγούδια της νέας δισκογραφικής δουλειάς της.

Η Ελληνίδα pop ντίβα επανεμφανίζεται με ολοκαίνουριο άλμπουμ μετά το «Τι Ώρα Θα Βγούμε;» του 2013 για να φέρει το «Ουράνιο Τόξο» στις ζωές μας, οπλισμένη με νέα τραγούδια και ανανεωμένη διάθεση που αναμειγνύει όμορφα το σήμερα με το χθες.

Ο ένατος δίσκος στην καριέρα της Έλενας Παπαρίζου τιτλοφορείται «Ουράνιο Τόξο» και εκθέτει τις πιο «πολύχρωμες» αποχρώσεις της μέσα από 21 μοναδικά τραγούδια, που δημοσιεύονται σταδιακά στο YouTube.

Μετά το «Έτσι Κι Έτσι» που καλείται να συνεχίσει την τεράστια επιτυχία του «Αν Με Δεις Να Κλαίω», ερχόμαστε σε επαφή με το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου, «Ουράνιο Τόξο». Στο τραγούδι συμμετέχει η Faith Erhe, στην πρώτη δισκογραφική εμφάνισή της, μία κοπέλα από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου στον τρίτο κύκλο του «The Voice Of Greece».

Το «Ουράνιο Τόξο» συνυπογράφουν συνθετικά και στιχουργικά ο Gabriel Russel με τον Issy Beats, δηλαδή το δίδυμο που είχαμε γνωρίσει ως Slick Beats και ο επί μακρόν παραγωγός της Έλενας Παπαρίζου, ο Γιάννης Δόξας

Ο νέος δίσκος της Έλενας Παπαρίζου με τίτλο «Ουράνιο Τόξο» κυκλοφόρησε στις 15 Δεκεμβρίου σε δισκοπωλεία και ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Minos EMI / Universal.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ