Η Ελένη Φουρέιρα δίνει την καλύτερη απάντηση για την καταγωγή της

0
1546

Την καλύτερη απάντηση έδωσε η Ελένη Φουρέιρα σε όσους ασχολούνται ακόμη με την καταγωγή της, εξηγώντας γιατί την είχε κρύψει.

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα στο «Late Night» της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου.

Μεταξύ άλλων, η εκρηκτική τραγουδίστρια μίλησε για την απόφαση που είχε πάρει πριν λίγα χρόνια να όταν αποκάλυψε για πρώτη φορά την καταγωγή της:

«Ένιωσα έτοιμη να το κάνω γιατί το τι κάνεις είναι το πώς νιώθεις εσύ εκείνη τη στιγμή στη ζωή σου και αν είσαι έτοιμος να το κάνεις. Μου βγήκε τόσο νεράκι από το στόμα μου αυτό γιατί συνειδητοποίησα ότι είναι λάθος αυτό που κάνω. Είσαι λάθος από τη στιγμή που ο κόσμος σε αγαπάει και σε έχει δεχτεί για το καλλιτεχνικό, δεν πρέπει να συνεχιστεί άλλο αυτό», τόνισε.

«Δυστυχώς ή ευτυχώς, το ‘97, το ‘98, το 2000, υπήρχε αυτό πολύ έντονα. Οι Έλληνες δεν είναι πια ρατσιστές. Αυτό συνέβη γιατί άνοιξαν κάποιες φυλακές και μπήκαν κάποιοι εγκληματίες. Οι άνθρωποι δεν ξέραν, λογικό είναι. Ούτε το κρίνω, καθόλου δεν το κρίνω», πρόσθεσε.

Η κίνηση της Ελένης Φουρέιρα έδωσε θάρρος σε πολλά άτομα: «Όταν το έκανα αυτό, τέλος πάντων, πήρα μηνύματα από ανθρώπους που ακόμα το κρύβουν και είναι γνωστοί. Δουλεύουν και μου λένε “μετά από αυτό που έκανες ήμουν έτοιμη να στείλω στα αφεντικό μου μήνυμα” και λέω “γιατί δεν το κάνεις”. Δεν είναι καθόλου κακό πια», είπε.

«Πραγματικά, αν μπορώ από αυτό που συνέβη στη ζωή μου να περάσω ένα μήνυμα, είναι ότι δεν πρέπει ποτέ να μας κάνει κανένας να νιώθουμε άσχημα για κάτι που δεν είναι άσχημο. Δεν υπάρχει κάτι. Θα πρέπει να ‘μαστε υπερήφανοι γι’ αυτό που είμαστε και να λέμε αυτό που θέλουμε και πιστεύουμε και αυτό που νιώθουμε πολύ ανοιχτά. Και σε όποιους αρέσουμε», υπογράμμισε.

Ήταν δική της επιλογή ή την είχαν παροτρύνει άλλα άτομα;

«Δεν υπήρχε επιλογή. Υπήρχε ότι πριν μπω στις Mystique έτυχε να πάω σε μία δισκογραφική εταιρία και μόλις έμαθαν ότι είμαι από την Αλβανία με έκοψαν και γελούσαν. Ήταν πάρα πολύ ειρωνικό αυτό που συνέβη μπροστά μου. Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα και έλεγα μέσα μου “Θεέ μου, γιατί αυτό πρέπει να είναι τόσο κακό;”.

Και συνειδητοποίησα ότι για να μπορέσω να κάνω καριέρα ή να δείξω αυτό που έχω, θα πρέπει κάπως να το κρύψω. Για να δει ο κόσμος αυτό που έχω μέσα μου και έπειτα να με αγαπήσει για την Ελένη Φουρέιρα, για την καλλιτέχνη, για την Ελένη που προσφέρει αυτό που προσφέρει και από εκεί και πέρα να μην τον επηρεάζει από πού είμαι. Το θεωρούσα πάρα πολύ άδικο. Έχω περάσει μήνες κατάθλιψης και πολύ στεναχώρια», εξομολογήθηκε.

«Αν έχεις να δώσεις στον κόσμο μία αλήθεια και κάτι σε αυτό που κάνεις, δεν μπορεί να επηρεάσει τίποτα», ολοκλήρωσε η Ελένη Φουρέιρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ