11.3 C
Zografos
Σάββατο, 8 Μαΐου, 2021
Αρχική Αθλητισμός Δήμος Ζωγράφου Ζωγράφου Sports Οι διεθνείς Γούσης, Καρύδας και Παπακώστας στο Zografousports.gr

Οι διεθνείς Γούσης, Καρύδας και Παπακώστας στο Zografousports.gr

Με αφορμή την κλήση των Παναγιώτη Γούση, Δημήτρη Καρύδα και Σπύρο Παπακώστα στην Εθνική ομάδα ανδρών ποδοσφαίρου σάλας, το Zografousports.gr βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει μαζί τους για το μικρό χρονικό διάστημα που έχουν σημειώσει τις προσωπικές επιτυχίες τους, τους στόχους τους από εδώ και πέρα, αλλά και τη γνώμη τους για τις δύο ομάδες του Ζωγράφου, Ερμή και Ηνίοχο.

Η πορεία σας στον χώρο του φουτσαλ άλλαξε άρδην μέσα σε δύο χρόνια. Από τον Ερμή Ζωγράφου και την τότε επιτυχία της εισόδου στο Final 4 του πρωταθληματος, την προκριση με την Εθνική Νέων, μέχρι τις μεταγραφές σε ΑΕΚ και ΠΑΟ, το Τσαμπιονς Λιγκ και τώρα στην κλήση στην Εθνική ανδρών… Περιμένατε ότι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα θα συνέβαιναν όλα αυτά;

ΓΟΥΣΗΣ: Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά έγιναν αρκετά γρήγορα. Από την πρόκριση με την εθνική νέων μέχρι την μεταγραφή στην ΑΕΚ και την συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ και στην Εθνική Ανδρών όλα μας έχουν κάνει να ονειρευόμαστε για ακόμα περισσότερα. Είμαστε πολύ τυχεροί που στην ηλικία των 20 έχουμε ζήσει ήδη εμπειρίες που πολλοί δεν είχαν την ευκαιρία να έχουν σε αρκετά χρόνια καριέρας. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι έχουμε δίψα και ότι περιμένουμε πολύ περισσότερα.

ΚΑΡΥΔΑΣ: Σίγουρα όλα αυτά που προανέφερες αποτελούν στόχους κι όνειρα που κάθε μικρό παιδί που ασχολείται με το ποδόσφαιρο Σάλας θέτει στον εαυτό του, έτσι και για εμένα δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά… Σε ότι αφορά στο χρονικό διάστημα στο οποίο συνέβησαν όλα τα παραπάνω, πιστεύω ότι όσο θέτεις μικρούς στόχους κάθε φορά με στόχο την ατομική βελτίωση και βάζεις μπόλικη σκληρή δουλειά κάποια στιγμή θα ανταμειφθείς. Είτε αυτό έρχεται μακροπρόθεσμα ή κάποιες άλλες φορές σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

  • Ποδοσφαιρικά παπούτσια, παιδικά και αντρικά από 16 ευρώ —> ΒΡΕΣ ΤΑ ΕΔΩ
  • Ποδοσφαιρικές κάλτσες, γάντια και επικαλαμίδες από 5 ευρώ —> ΒΡΕΣ ΤΑ ΕΔΩ
  • Ποδοσφαιρικές μπάλες NIKE και ADIDAS από 16 ευρώ —> ΒΡΕΣ ΤΑ ΕΔΩ

Πραγματοποιώντας τις αγορές από τους παραπάνω συνδέσμους ενισχύετε το Zografousports.gr

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ: Όντως σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα δεν περίμενα να συμβούν όλα αυτά γιατί όντως έγιναν όλα πολύ γρήγορα, αλλά για τις επιτυχίες έχω να σου πω ότι πάντα στις ομάδες που ήμουν τις πίστευα και πιστεύω ότι τίποτα δεν ήταν τυχαίο. Σε ότι αφορά στην κλίση στην Εθνική Ανδρών η αλήθεια είναι πώς το ήθελα πολύ να με καλέσει ο Ομοσπονδιακός και όταν συνέβη δεν περιγράφεται η χάρα, καθώς είναι η μεγαλύτερη τιμή για έναν παίκτη να αγωνιστεί για την χώρα του και φορέσει το εθνόσημο. Παρόλα αυτά, εφόσον έγινε η αρχή είμαι γεμάτος θέληση και διατεθειμένος να δουλέψω ώστε να μπορέσω να κρατήσω τη θέση μου.

Αφού ο πήχης έχει ανέβει τόσο ψηλά, πλέον, οι στόχοι σας αναπροσαρμοζονται; Ποιοι είναι οι προσωπικοί σας στόχοι από εδώ και πέρα;

ΓΟΥΣΗΣ: Όπως είπα και προηγουμενως έχουμε ανεβάσει πολύ τον πήχη, τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο και αυτό προφανώς πρέπει να έχει και συνέχεια. Πρέπει ο καθένας ξεχωριστά να βελτιωθεί σε ότι υστερεί και να γίνει πιο ανταγωνιστικός έτσι ώστε σε λίγα χρόνια να είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές στις ομάδες μας και στην εθνική.

ΚΑΡΥΔΑΣ: Είναι δεδομένο ότι όσο ανεβαίνει ο πήχης τόσο θα πρέπει να αναπροσαρμόζεις τους στόχους σου και θα προσπαθείς να κοιτάς παραπάνω. Έτσι και εγώ προσωπικά, στόχος μου είναι να συνεχίσω να βελτιώνομαι μέσα από την προπόνηση έτσι ώστε τα επόμενα χρόνια να μπορώ να προσφέρω τα μέγιστα τόσο σε συλλογικό επίπεδο αλλά και με την εθνική ομάδα.

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ: Οι στόχοι είναι οι ίδιοι όσον αφορά το ομαδικό και το ατομικό κομμάτι. Η δουλειά δεν σταματάει εδώ! Όσο για την Εθνική ομάδα, να μπορέσω να είμαι ενεργό μέλος της και να καθιερωθώ.

Τέλος, αν και το πρωτάθλημα έχει διακοπεί στην Ελλάδα, κάντε μας ένα σχόλιο για Ερμή και Ηνίοχο με όσα προλάβατε να δείτε από τις δυο ομάδες τη φετινή σεζόν.

ΓΟΥΣΗΣ: Σίγουρα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος κανείς δεν γνωρίζει πως θα παρουσιαστούν οι περισσότερες ομάδες καθώς έχουν πολυ καιρό σε πλήρη απραξία . Πάντως θεωρώ ότι τόσο ο Ερμής όσο και ο Ηνίοχος είναι ομάδες με αρκετό ταλέντο που έχουν δυσκολέψει αρκετές ομάδες και έχουν σημειώσει πρόοδο.

  • Ποδοσφαιρικά παπούτσια, παιδικά και αντρικά από 16 ευρώ —> ΒΡΕΣ ΤΑ ΕΔΩ
  • Ποδοσφαιρικές κάλτσες, γάντια και επικαλαμίδες από 5 ευρώ —> ΒΡΕΣ ΤΑ ΕΔΩ
  • Ποδοσφαιρικές μπάλες NIKE και ADIDAS από 16 ευρώ —> ΒΡΕΣ ΤΑ ΕΔΩ

Πραγματοποιώντας τις αγορές από τους παραπάνω συνδέσμους ενισχύετε το Zografousports.gr

ΚΑΡΥΔΑΣ: Ο Ηνίοχος κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα την φετινή χρόνια με στόχο την 4αδα με αλλαγή προπονητή και αρκετές μεταγραφές παικτών. Σίγουρα, δεν ξεκίνησε τη χρόνια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά ας μην ξεχνάμε ότι είναι μια νέα ομάδα και λόγω των ιδιαιτεροτήτων με τον κόβιντ η έλλειψη προπόνησεων σίγουρα τους έχει πάει πίσω. Ωστόσο θεωρώ ότι θα βρει τα πατήματα του και θα αποδίδει πολύ καλύτερα στο γήπεδο.

Ο Ερμής Ζωγράφου, από την άλλη, συνεχίζει για άλλη μια χρόνια με την ίδια συνταγή δηλαδή στην επένδυση των νέων παιδιών από τις ακαδημίες κυρίως και την ανέλιξη τους. Μην ξεχνάμε ότι τα τελευταία χρόνια πολλά παιδιά που προσερχόμασταν από τις ακαδημίες της ομάδας, μας δόθηκε η ευκαιρία να δείξουμε πράγματα και να κάνουμε μετέπειτα το βήμα παραπάνω. Ακόμη, θεωρώ ότι υπάρχει μπόλικο ταλέντο και από τις μικρότερες γενιές και η ομάδα κάνει μια πολύ καλή χρόνια και δείχνει ότι τόσα χρόνια τίποτα δεν είναι τυχαίο και γίνεται καλή δουλειά αποτελώντας μια ομάδα 8αδας σταθερά.

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ: Όσον αφορά στον Ερμή Ζωγράφου, οπώς ξέρεις είναι η ομάδα όπου ξεκίνησα και έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία. Τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι είναι ένα σύνολο με πολύ ταλαντούχους και έμπειρους παίκτες και πιστεύω ότι έχει δυνατότητες να πετύχει πράγματα. Από την άλλη μεριά, ο Ηνίοχος είναι μια ομάδα όπου έκανε αρκετές μεταγραφές το καλοκαίρι και πιστεύω ότι ακόμα δεν έχει δείξει το καλύτερο της πρόσωπο.

The post Οι διεθνείς Γούσης, Καρύδας και Παπακώστας στο Zografousports.gr appeared first on Ζografousports.gr | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Σπορ Ζωγράφου.

Πηγή

Most Popular

Μήνυμα του Δημάρχου Ζωγράφου Βασίλη Θώδα με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου.

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελίνου, ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας έστειλε το ακόλουθο μήνυμα: «Ο σημερινός εορτασμός της παγκόσμιας...

Δήμος Διονύσου: Εκδήλωση για το φωτογραφικό έργο του Ανδρέα Εμπειρίκου | Epoli.gr

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον προμηνύεται το επόμενο σεμινάριο Ιστορίας Τέχνης του Δήμου Διονύσου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά τη Δευτέρα 10 Μαΐου στις 7:30 μ.μ. Η Ιστορικός Τέχνης κ....

629 κρούσματα σήμερα στην Αθήνα

Τα κρούσματα σήμερα στην Αθήνα παρουσιάζουν πτώση, όμως αρκετοί δήμοι παραμένουν στο...

Έντεκα χρόνια από την τραγωδία της Marfin – Μήνυμα του Δημάρχου Ζωγράφου Βασίλη Θώδα

Μήνυμα για τα 11 χρόνια από την τραγωδία στη Marfin  έστειλε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας. «Έντεκα χρόνια από το έγκλημα στη Μarfin, που στοίχισε...

Recent Comments