11.3 C
Zografos
Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021
Αρχική Αθλητισμός Δήμος Ζωγράφου Ζωγράφου Sports Επιστροφή στη δράση για τον Ηλυσιακό που ψάχνεται για μεταγραφές

Επιστροφή στη δράση για τον Ηλυσιακό που ψάχνεται για μεταγραφές

Το Σαββατοκύριακο 6-7 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α’ Βόλεϊ Γυναικών, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΕΟΠ.

Οι “κιτρινόμαυρες” επιστρέφουν στη δράση μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής, καθώς έχουν να αγωνιστούν από τις 25 Οκτωβρίου όπου και αντιμετώπισαν τις Αμαζόνες.

Να τονίσουμε ότι για το συγκρότημα του κ. Μπουτσουρή οι υποχρεώσεις δεν ξεκινούν αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ο Ηλυσιακός έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική, ενώ έχει και ένα ματς λιγότερο, αυτό απέναντι στον Άρη.

  • Γυναικεία αθλητικά μπουστάκια από 12 ευρώ —> ΒΡΕΣ ΤΑ ΕΔΩ
  • Γυναικεία αθλητικά κολάν και σορτσάκια από 9 ευρώ —> ΒΡΕΣ ΤΑ ΕΔΩ

Πραγματοποιώντας τις αγορές από τους παραπάνω συνδέσμους ενισχύετε το Zografousports.gr

Το γεγονός αυτό δίνει τη δυνατότητα στον τεχνικό των Ιλισιωτών να δουλέψει περισσότερο την ομάδα, την ώρα που πραγματοποιούνται κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.

Η είδηση της επανέναρξης του πρωταθλήματος αποτελεί θετική επιρροή στα σχέδια των ανθρώπων του Ηλυσιακού, οι οποίοι θα κοιτάξουν να ολοκληρώσουν τις δύο υποθέσεις παικτριών που κοιτάζουν ώστε να πάνε ετοιμοπόλεμοι στο πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν.

Όλοι οι σύλλογοι έχουν περιθώριο μέχρι την Τετάρτη στις 3 Φεβρουαρίου για να πραγματοποιήσουν κάποια μεταγραφική κίνηση Ελληνίδας παίκτριας, μιας και μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων. Σε ότι αφορά στις αλλοδαπές, τα περιθώρια είναι αρκετά μεγαλύτερα.

Παρακάτω αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΠ:

“Μετά την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοινώνει ότι η επανέναρξη των αγώνων του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών θα γίνει το διήμερο 6-7 Φεβρουαρίου 2021.

Το ακριβές πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί μέχρι την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου.

Με την επανέναρξη των αγώνων του πρωταθλήματος, θα ισχύει πλέον το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ, που θα αντικαταστήσει το ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ που ισχύει αυτή την στιγμή. Το Πρωτόκολλο θα είναι διαθέσιμο μετά την έγκρισή του από την Υγειονομική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Επίσης, την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των 14 ομάδων της Volley League Γυναικών και θα παρουσιαστούν όλες οι λεπτομέρειες του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου.

Ειδικότερα, και για την εβδομάδα 1-7 Φεβρουαρίου 2021 διευκρινίζεται, ότι, καθώς το Αγωνιστικό Πρωτόκολλο προβλέπει τεστ covid-19 σε διάστημα 48 έως 72 ώρες πριν την διεξαγωγή των αγώνων, οι ομάδες που αγωνίζονται στην επανέναρξη του πρωταθλήματος πρέπει να πραγματοποιήσουν τα προβλεπόμενα τεστ, την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021 ή την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021.

Τα Σωματεία που έχουν ρεπό στις 6-7 Φεβρουαρίου 2021 που θα διεξαχθεί η 5η αγωνιστική (Α.Ο.Φ. Πορφύρας και Ηλυσιακός Α.Ο.) μπορούν να πραγματοποιήσουν την εβδομάδα 1-7 Φεβρουαρίου τα προγραμματισμένα τεστ με βάση το Προπονητικό Πρωτόκολλο και να ακολουθήσουν την εβδομάδα 8-14 Φεβρουαρίου 2021 τον προγραμματισμό των τεστ σύμφωνα με το Αγωνιστικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Σύμφωνα με την Εγκύκλιο Μεταγραφών 2ης Μεταγραφικής Περιόδου και την Εγκύκλιο Συμμετοχής Αλλοδαπών Αθλητριών 2020-2021, καθορίζονται οι ημερομηνίες για την λήξη Μεταγραφών για την 2η Μεταγραφική περίοδο του Πρωταθλήματος Volleyleague Γυναικών 2020-2021:

ΛΗΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ: Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ: Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (FIVB VIS): Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (FIVB VIS) ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΜΕΡΩΝ: Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021″.

The post Επιστροφή στη δράση για τον Ηλυσιακό που ψάχνεται για μεταγραφές appeared first on Ζografousports.gr | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Σπορ Ζωγράφου.

Πηγή

Most Popular

Βελτιώνουμε την καθημερινότητά μας με ένα… κλικ

Ο Δήμος Ζωγράφου συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία τη λειτουργία της πλατφόρμας επικοινωνίας, καταγραφής και παρακολούθησης αιτημάτων καθημερινότητας δημοτών και διάδρασης Δήμου-δημότη, «Novoville», επιλύοντας άμεσα...

Προέγκριση του Τελικού Σεναρίου της μελέτης με τίτλο «Μελέτη Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Δήμου Ζωγράφου»

Θέμα: Προέγκριση του Τελικού Σεναρίου της μελέτης με τίτλο «Μελέτη Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Δήμου Ζωγράφου»Ημ/νια: 01/03/2021 12:46:24Φορέας: ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥΑΔΑ: ΨΛ9ΤΩΡΦ-Γ5Α Δείτε το πλήρες...

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΟΣΟΥ ΓΙΑ ΕΞΟΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

Θέμα: ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΟΣΟΥ ΓΙΑ ΕΞΟΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΗμ/νια: 01/03/2021 12:48:43Φορέας: ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥΑΔΑ: 6ΞΡΦΩΡΦ-ΓΞΚ Δείτε το πλήρες...

Αποδοχή της χρηματοδότησης από το Πράσινο Ταμείο για την εκτέλεση της υπηρεσίας «Παροχή Υπηρεσιών συμβούλου για την Εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) Δήμου...

Θέμα: Αποδοχή της χρηματοδότησης από το Πράσινο Ταμείο για την εκτέλεση της υπηρεσίας «Παροχή Υπηρεσιών συμβούλου για την Εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.)...

Recent Comments