«Αν Μ’ Αγάπησες»: Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί νέα επιτυχία

0
861

Σε ρυθμό νέων κυκλοφοριών παραμένει ο Νίκος Βέρτης.

Ο Νίκος Βέρτης προσθέτει στο βιογραφικό του άλλη μία επιτυχία που θα αγαπηθεί.

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ που τιτλοφορήθηκε με το όνομά του και σύστησε ούτε ένα ούτε δύο, αλλά οχτώ επιτυχημένα singles στα ερτζιανά, ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχει ανοίξει τον κύκλο του επόμενου ολοκληρωμένου βήματός του.

Το καλοκαίρι, ο Νίκος Βέρτης δήλωσε… «Ερωτευμένος» και το ομότιτλο τραγούδι αναρριχήθηκε στην κορυφαία εξάδα του ελληνικού Airplay Chart. Το «Ερωτευμένος» υπέγραψε συνθετικά ο καταξιωμένος και διεθνώς αναγνωρισμένος Ισραηλινός συνθέτης και παραγωγού Idan Raichel, ενώ οι στίχοι ήταν προσφορά του στενού συνεργάτη του τραγουδιστή, του Γιώργου Τσοπάνη.

Από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, ο Nίκος Βέρτης ανεβαίνει στη σκηνή του εντυπωσιακού «YTON the music show» για δεύτερη χρονιά, ώστε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στη νυχτερινά δρώμενα και συγχρόνως υποδέχεται τη νέα επιτυχία του.

Ο τίτλος της είναι «Αν Μ’ Αγάπησες». Τη μουσική συνυπογράφουν ο Νίκος Βέρτης και ο Νίκος Σαλέας, με τους στίχους να ανήκουν ξανά στον Γιώργο Τσοπάνη.

Έρχεται σε αποκλειστική μετάδοση ανά επιλεγμένες ραδιοφωνικές συχνότητες από τις 6 Νοεμβρίου. Κυκλοφορεί επίσημα τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου από τη Heaven Music.

«Λάθη μου πολλά, που τώρα τα πληρώνω ακριβά…»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ