Ευρυδίκη και Demy σμίγουν σε μία υπέροχη διασκευή με «Το Μόνο Που Θυμάμαι»

0
484

Το επετειακό άλμπουμ που όλοι περιμένουμε είναι έτοιμη να υποδεχθεί η Ευρυδίκη.

Η Ευρυδίκη και η Demy σμίγουν φωνές σε ένα μοναδικό ντουέτο, προοίμιο της επερχόμενου εορταστικού δίσκου της πρώτης.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια συμπληρώνει 25 χρόνια παρουσίας στην ελληνική δισκογραφία και θα το γιορτάσει με ένα ξεχωριστό εγχείρημα που θα κατακτήσει τις καρδιές μας, φέρνοντας στην επιφάνεια μνήμες από τα παρελθόν, οι οποίες πλάθονται ξανά με καινούριες συναρπαστικές ερμηνείες.

Βασικό υλικό του άλμπουμ που καταφθάνει λίαν συντόμως στα ράφια των δισκοπωλείων αποτελούν τα πρώτα τραγούδια της Ευρυδίκης, αυτά που σήμαναν το εναρκτήριο λάκτισμα της διαχρονικής και επιτυχημένης καριέρας της στην ελληνική μουσική σκηνή, αλλά και τη σύμπλευση με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Η Ευρυδίκη μετατρέπει το πολυσυλλεκτικό δίσκο «25 Για Πάντα» σε αμιγώς γυναικεία υπόθεση, καθώς συνδράμουν με τις φωνές τους οι Demy, Θωμαή Απέργη, Μελίνα Ασλανίδου, Σοφία Βόσσου, Καίτη Γαρμπή, Πέγκυ Ζήνα, Πέννυ Μπαλτατζή, Δέσποινα Ολυμπίου, Πάολα, Έλενα Παπαρίζου, Χάρις Σάββα, Τάμτα, Τζώρτζια και Ραλλία Χρηστίδου.

Αγαπημένες γυναικείες παρουσίες, η καθεμία επιτυχημένη στο χώρο της, ανταμώνουν όλες μαζί για πρώτη φορά, ώστε να τιμήσουν την Ευρυδίκη και να μας ξεναγήσουν σε ένα τρυφερό ταξίδι στο χρόνο μέσα από απίστευτες διφωνίες. Απρόσμενα, διαφορετικά, ενθουσιώδη και συναισθηματικά ντουέτα σε 13 τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και αποκτούν πνοή ανανέωσης με νέες ερμηνείες και ενορχηστρώσεις.

«Το μόνο που θυμάμαι είναι που μύριζε άνοιξη»

Το πρώτο ολοκληρωμένο άκουσμα από το κυριολεκτικά πολυαναμενόμενο «25 Για Πάντα» έρχεται με την υπέροχη μουσική συνάντηση της Ευρυδίκης με την Demy στη γνωστή επιτυχία «Το Μόνο Που Θυμάμαι».

Το τραγούδι περιεχόταν στο παρθενικό, προσωπικό άλμπουμ της Ευρυδίκης με γενικό τίτλο «Για Πρώτη Φορά», που κυκλοφόρησε το 1991, τη χρονιά που η Demy… γεννήθηκε! Δύο διαφορετικές φωνές, δύο διαφορετικές γενιές ενώνουν τα κοινά τους πάνω από το μικρόφωνο. Η μουσική είναι του Γιώργο Θεοφάνους, όπως και οι στίχοι τους οποίους είχε συνυπογράψει με τον Λεωνίδα Μαλένη.

Το άλμπουμ «25 Για Πάντα» κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία και τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου από την Panik Records.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ