Κατερίνα Μπουρνέλη| Τι μας θυμίζει η συμμετέχουσα του “The Voice of Greece”;

0
2914

 

Η Κατερίνα Μπουρνέλη σε ηλικία 17,5 ετών είχε συμμετάσχει στο Fame Story 3. Δυστυχώς το μόνο video που βρίσκουμε στο youtube με απόσπασμα από τις εμφανίσεις της είναι ένα ερασιτεχνικό video χωρίς καλή εικόνα, ωστόσο είναι αρκετό για να δείτε τη μεγάλη της αλλαγή από τότε.Σε πόσα talent shows έχουμε δει την τραγουδίστρια;

Την Κατερίνα Μπουρνέλη την απολαύσαμε σε ένα από τα πρόσφατα επεισόδια των blind auditions του The Voice Of Greece στον ΣΚΑΙ και μας είναι ένα πρόσωπο γνώριμο. Η όμορφη τραγουδίστρια έχει ξαναπεράσει από την τηλεόραση κι από ότι φαίνεται το ξανατολμά με την ελπίδα να φτάσει ακόμα ψηλότερα.

Η πρώτη της εμφάνιση στο νέο κύκλο του talent show έγινε ιδανικά, και με τους τέσσερις coaches να γυρνούν τις καρέκλες και να την θέλουν στην ομάδα τους. Τελικά εκείνη επέλεξε τον μοναδικό Σάκη Ρουβά. Η Κατερίνα ερμήνευσε το “California dreamin’”.

Η Κατερίνα Μπουρνέλη σε ηλικία 17,5 ετών είχε συμμετάσχει στο Fame Story 3. Δυστυχώς το μόνο video που βρίσκουμε στο youtube με απόσπασμα από τις εμφανίσεις της είναι ένα ερασιτεχνικό video χωρίς καλή εικόνα, ωστόσο είναι αρκετό για να δείτε τη μεγάλη της αλλαγή από τότε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ