Ακύρωσε την περιοδεία στην Ευρώπη η Lady Gaga: «Όταν δυναμώσω θα πω την ιστορία μου»

0
568

Ακυρώνει τελικά την ευρωπαϊκή της περιοδεία, που ήταν προγραμματισμένη το προσεχές διάστημα η Lady Gaga.

Η ποπ σταρ, που την περασμένη εβδομάδα είχε ανακοινώσει την ακύρωση της συναυλίας της στο Ρίο ντε Τζανέιρο, καθώς είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο με «δυνατούς πόνους», τελικά αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως «χρειάζεται ιατρική βοήθεια» και δεν μπορεί να συνεχίσει.

Στους λογαριασμούς της στο Twitter και στο Instagram ανέβηκε ένα δικό της μήνυμα προς τους θαυμαστές της, η ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής με την οποία ακυρώνεται η περιοδεία, αλλά και μια φωτογραφία της, που δείχνει μόνο τα χέρια της ενώ προσεύχεται κρατώντας ένα ροζάριο.

«Ήμουν πάντα ειλικρινής για τα σωματικά και ψυχικά μου προβλήματα», γράφει η Lady Gaga στο μήνυμά της και εξηγεί πως αυτή την φορά θα μιλήσει για την ιστορία της εις βάθος, «ενώ δυναμώνει και μόλις νιώσει έτοιμη», όπως γράφει χαρακτηριστικά, ώστε «να ενημερωθεί ο κόσμος, αλλά και να επεκταθεί η έρευνα για άλλους ανθρώπους που υποφέρουν όπως εγώ». Παράλληλα, τονίζει πως πραγματικά «υποφέρει» και πως δεν είναι μια δικαιολογία για να ξεφύγει από τις υποχρεώσεις της.

«Ανυπομονώ να κάνω πάλι περιοδεία, αλλά πρέπει να είμαι με τους γιατρούς μου τώρα για να μπορέσω να γίνω δυνατή και να δώσω παραστάσεις ξανά για εσάς για τα επόμενα 60 χρόνια και παραπάνω. Σας αγαπώ τόσο πολύ», κλείνει το μήνυμά της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ