Μουσικό ταξίδι στην Ελλάδα από την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ

0
317

Με παραδοσιακά ελληνικά τραγούδια, με σαντούρια, βιολιά και κλαρίνα και την φωνή της Ασπασίας Στρατηγού, η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ μας περιμένει την Τρίτη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Από τα Επτάνησα στη Μικρά Ασία κι από την Κρήτη στη Μακεδονία θα μας ταξιδέψει την Τρίτη 30 Μαΐου η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Πυλαρινού. Στη συναυλία που θα δοθεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά την ορχήστρα θα ενισχύσουν οι σολίστ Ανδρέας Κατσιγιάννης (σαντούρι), Κυριάκος Γκουβέντας (βιολί), Απόστολος Βαγγελάκης (κλαρίνο), Κώστας Γεδίκης (λαούτο) και Μιχάλης Μπακάλης (παραδοσιακά κρουστά) και, εκτός από παραδοσιακά τραγούδια, θα ακουστούν πρωτότυπα έργα του συνθέτη και μουσικού Ανδρέα Κατσιγιάννη. Θα τραγουδήσει η Ασπασία Στρατηγού.

H Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Τρίτη 30 Μαΐου 2017, ώρα 20:30. Γενική είσοδος: 1 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: ticket services, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), www.ticketservices.gr, στο τηλέφωνο 210 7234567 και στα ταμεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ