Σάκης Ρουβάς: Η συμμετοχή – έκπληξη στο «Survivor» (video)

0
477

Τις 100 ημέρες «Survivor» γιόρτασαν «Διάσημοι» και «Μαχητές» και ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς έδωσε την παρουσία του στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Σάκης Ρουβάς με τη λάμψη και την ξεχωριστή του τηλεοπτική εμπειρία πρόσδωσε το δικό του στίγμα με ρόλο έκπληξη στο φαινόμενο «Survivor» στο επεισόδιο της Τρίτης 23 Μαΐου, αλλά και σε αυτό της Τετάρτη 24 Μαΐου.

Στο χθεσινό (23/5) επεισόδιο οι παίκτες αγωνίστηαν και πάλι για τον αγώνα επάθλου. Ο Σάκης Τανιμανίδης τους ενημέρωσε πως εκτός από το έπαθλο υπάρχει μία ακόμη μεγάλη, ιδιαίτερη έκπληξη που όμοια της δεν έχει ξαναγίνει, χωρίς να τους την αποκαλύπτει. Όταν τελειώνει το αγώνισμα όλοι οι παίκτες επιστρέφουν, ενώ λίγο πριν φθάσουν ο παρουσιαστής έχει συνοδέψει τον Σάκη Ρουβά με ένα ταχύπλοο σκάφος στην παραλία τους, όπου και τον συναντούν προς μεγάλη τους έκπληξη!

Ο κορυφαίος Έλληνα σταρ «έσπασε» το άβατο της παραλίας των παιχτών για πρώτη φορά με τις δύο ομάδες να καλωσορίζουν τον κορυφαίο καλλιτέχνη και να περνούν μαζί του αξέχαστες στιγμές ενωμένοι!

Ο Σάκης Ρουβάς στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 100 ημερών «Survivor» μαζί με όλους τους παίχτες έγιναν μία ομάδα και έστειλαν ένα ουσιαστικό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ