Ο Kygo και η Ellie Goulding στο video clip του «First Time»

0
345

Μερικές ημέρες μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού τους, ο Kygo και η Ellie Goulding φέρνουν και το video clip που το συνοδεύει.

Ο Kygo δίνει μορφή στη συνεργασία του με την Ellie Goulding.

Έχοντας χαρακτηρισθεί ως «ο επόμενος superstar της EDM», ο Νορβηγός ddj εξελίχθηκε από ερασιτέχνης παραγωγός σε έναν από τους πιο προβεβλημένους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής σκηνής τον κόσμο, σε πρωτοφανή χρόνο.

Καθιέρωσε το όνομά του ως «εμπορική επωνυμία» χάρη στα ευρέως δημοφιλή remixes του (όπως έκανε χαρακτηριστικά με το «I See Fire» του Ed Sheeran), με sold out shows σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη καθώς και εμφανίσεις ως επικεφαλής σε φεστιβάλ όπως τα TommorowWorld και Findings, για να υπογράψει διεθνές δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Sony Music Entertainment.

Η πρώτη μεγάλη επιτυχία του, το «Firestone» με τη συμμετοχή του Conrad Sewell, κυκλοφόρησε στα τέλη του 2014 και έχει συγκεντρώσει πάνω από 463,5 εκατομμύρια προβολές, ενώ ξεπέρασε το μισό δισεκατομμύριο streams στο Spotify.

Το Φεβρουάριο, ένωσε δυνάμεις με τη Selena Gomez στο «Ain’t Me», το πρώτο single από το δεύτερο άλμπουμ του, με το τραγούδι να βρίσκεται στο Top 5 σχεδόν 35 charts σε όλο τον πλανήτη.

Τώρα, ο Kygo συμπράττει επίσημα για πρώτη φορά με την Ellie Goulding, μολονότι έχει δημιουργήσει το remix για το «High For This» στην αρχή της καριέρας της. Το τραγούδι τους ονομάζεται «First Time» και ανακαλεί αναμνήσεις από τη νεανική αγάπη. Για το Νορβηγό DJ αποτελεί επιστροφή στις ρίζες του και την tropical house.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ