Ο Γιάννης Χαρούλης στο Θέατρο Γης

0
298

Μία μεγάλη γιορτή στο Θέατρο Γης θα στήσει ο Γιάννης Χαρούλης, σε ένα ταξίδι με μουσικές, μελωδίες, νότες, εικόνες και συναισθήματα.

Ο Γιάννης Χαρούλης, μετά από ένα δημιουργικό χειμώνα, ο οποίος σφραγίστηκε από την ερμηνεία του στον νέο δίσκο «Ο Δωδεκάλογος Του Γύφτου» και την επιτυχημένη ευρωπαϊκή περιοδεία, υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι, ξεκινώντας το ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα με μία μεγάλη γιορτή.

Ένα ταξίδι με μουσικές, μελωδίες, νότες, εικόνες και συναισθήματα στο Θέατρο Γης, στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, αμέσως μετά τις δύο μεγάλες συναυλίες που θα δώσει αντίστοιχα στην Αθήνα και το Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη».

Αυθεντικός, απλός, παραδοσιακός αλλά συγχρόνως εξωστρεφής και μεταδοτικός. Από τους καλλιτέχνες που παθιάζεσαι να ακούς και να βλέπεις, μας προσκαλεί και αυτό το καλοκαίρι με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, να μας ξυπνήσει μνήμες, να μας συγκινήσει με το λαούτο και τη χαρακτηριστική φωνή και παρουσία του, να μας ταξιδέψει το μυαλό και την ψυχή.

Πάντα παρέα με μια εξαιρετική ομάδα!
Πάντα με γιορτινή διάθεση, με αφοπλιστική απλότητα, με ειλικρίνεια!

Ο Γιάννης Χαρούλης για μία μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Γης, στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου. Μαζί του για ακόμα μια χρονιά όλοι εμείς, μια μεγάλη παρέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ