Πρώτη πρόβα στη σκηνή της Eurovision στο Κίεβο για την Demy

0
850

Την πρώτη πρόβα στη σκηνή της Eurovision στο Κίεβο πραγματοποίησε η Demy.

Η ελληνική αποστολή με επικεφαλής την Demy αναχώρησε για το Κίεβο χθες, Κυριακή 30 Απριλίου και την επόμενη ημέρα πραγματοποίησε την πρώτη πρόβα επί σκηνής.

Η Demy ήταν η πρώτη που έφτασε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της ουκρανικής πρωτεύουσας το πρωί της Δευτέρας, 1η Μαΐου. Ξύπνησε από τις 4:30 για να ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την πρώτη πρόβα της στο stage της Eurovision.

«Αισθάνομαι υπέροχα, αισθάνομαι ενθουσιασμένη. Είναι πραγματικά νωρίς το πρωί, αλλά έχω ξυπνήσει από τις 4:30, έτσι είναι σαν μεσημέρι τώρα. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη και λίγο αγχωμένη, αλλά είναι υπέροχα.», ήταν οι πρώτες δηλώσεις της Demy μπροστά στην κάμερα.

«Έχω πάει στο Κίεβο, έχω πάει στην Οδησσό, όπου γυρίσαμε τα τρία video clip μας για τον εθνικό τελικό στην Ελλάδα και περάσαμε υπέροχα την τελευταία φορά που ήμασταν εδώ. Και είμαι σίγουρη ότι θα είναι ακόμα πιο υπέροχα.», ανέφερε πηγαίνοντας προς στη σκηνή.

«Αισθάνομαι ενθουσιασμένη. Αισθάνομαι περισσότερο ενθουσιασμένη παρά αγχωμένη, είναι λίγο περίεργο, αλλά είμαι τόσο ενθουσιασμένη που δε νιώθω ότι θα είναι αγχωτικό. Έχουμε τόσες πολλές πρόβες που νομίζω όταν θα έρθει η ώρα πρόκειται να είναι μόνο ενθουσιασμένο και όχι άγχος. Περιμένω τον ημιτελικό. Όλοι όσοι θα είναι επάνω στη σκηνή είναι πολλοί ενθουσιασμένοι.», ήταν τα τελευταία λόγια της Demy πριν την πρώτη πρόβα.

Η Demy δεν αποκάλυψε πως θα παρουσιαστεί και θα πλαισιωθεί επί σκηνής το «This Is Love», το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί στη φετινή Eurovision και στον Α’ Ημιτελικό της 9ης Μαΐου, όπου θα διεκδικήσει το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό της 13ης Μαΐου.

Αντιθέτως, μας άφησε να πάρουμε μία γεύση από ό,τι ετοιμάζει με τους συνεργάτες της μέσα από το οπτικοακουστικό υλικό που ήρθε στη δημοσιότητα.

Δείτε παρακάτω τα φωτογραφικά στιγμιότυπα από την πρώτη πρόβα της Demy για τον 62ο Διαγωνισμού Τραγουδιού της Εurovision.

Ένα απόσπασμα από την πρόβα μπορείτε να δείτε και στο video που ακολουθεί.

Τη σκηνοθεσία – χορογραφία του  «This Is Love» επιμελείται ο ειδήμονας Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος βρίσκεται στο Κίεβο συνοδεύοντας την ομάδα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ